پیام تبریک معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت روز داروسازی

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۵ کد : ۱۲۴۳ اخبار

نامگذاری پنجم شهریور بعنوان روز داروسازی در زادروز محمد ابن زکریای رازی، فیلسوف و شیمی دان برجسته ایرانی قطعاً متاثر از نقش مهم و ارزشمند دارو و داروساز در زنجیره سلامت فرد و جامعه است. داروسازان امروز به عنوان یکی از مهمترین حلقه های چرخه درمان و سلامت کشور، وظیفه سنگینی را به دوش خود میکشند که آن، تلاش هرچه بیشتر در جهت بهبود سریعتر و آسایش و سلامت مردم است. ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، فرصت را مغتنم شمرده و تلاش های متعهدانه و مسئولانه همکاران عزیزمان در عرصه ی داروسازی را ارج می نهیم. امید آن داریم با همت و حمیت متخصصان حاذقی چون شما موجبات رشد و اعتلای علمی کشور در صنعت داروسازی، آموزش، پژوهش و تولید دارو فراهم گردد.

دکتر سیّد حمید جمال الدینی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه