افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در حوزه المپیاد دانشجویی

۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۱ کد : ۱۲۷۲ اخبار
افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در حوزه المپیاد دانشجویی

. به گزارش مرکز مطالعات و توسعه آموزش، پس از نتیجه درخشان و بی سابقه کسب ۶ مدال برنز دانشجویان رشته ی پزشکی خانم نگار عباسی و آقای شروین عطایی، دندانپزشکی، خانم نگین زارع و آقای آریا حسن پور و پرستاری، خانم فاطمه پارنج در یازهمین المپیاد دانشجویی کشوری علوم پزشکی، دانشجوی رشته زیست شناسی آقای امیر حسین شفیعیان، نیز در بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی وزارت علوم موفق به کسب مدال نقره گردیدند. خانم دکتر فرهادی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، ضمن تشکر از حمایت معاونت محترم آموزشی و تبریک به دانشجویان برگزیده، توفیقات کسب شده را مقدمه ی بر پیشرفت و توسعه آموزش دانشگاه در حوزه جذب و هدایت استعدادهای درخشان دانستند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل