اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ ثبت نام درآزمون دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ و بیست و پنجمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور

۱۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۵ کد : ۱۵۶۲ اخبار

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 و المپیاد علمی دانشجویی کشور می‌رساند که ثبت‌نام برای شرکت در آزمون مذکور منحصراً بصورت اینترنتی از روز شنبه مورخ 98/09/16 آغاز و در روز دوشنبه مورخ 98/09/29 (مهلت تمدید شده) پایان می‌پذیرد.

لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (دفترچه راهنمای ثبت نام همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی قرار خواهد گرفت) وفراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام آزمون مذکور اقدام نمایند.

لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی این سازمان درخصوص ثبت‌نام این آزمون در روز شنبه مورخ 98/09/16 از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.

لازم به توضیح است آزمون مذکور در تاریخهای 28 و 99/01/29 برگزار می گردد.