اطلاعیه گروه معارف اسلامی در خصوص نحوه اخذ دروس معارف، دروس پیش نیاز، اختیاری و اجباری

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۴ کد : ۱۶۹۲ اخبار

باسمه تعالی

در راستای ارتقاء کیفیت دروس معارف اسلامی و با عنایت به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و در جهت پاسخگویی به مطالبات دانشجویان، طرح تجمیع دروس معارف اسلامی در نیمسال بهمن 98-99 اجرایی می شود.

الف) عمده نتایج این طرح به ترتیب ذیل است:

1. همه دانشجویان ازکلیه دانشکده ها، رشته ها و گرایش ها می توانند هر کدام از دروس را که تمایل داشتند،‌اخذ کنند. قبل ازاین، برخی از دانشکده ها امکان ارائه بعضی از دروس معارف اسلامی را در بعضی از ترم ها نداشتند که این امر موجب می شد دانشجویان مجبور به مراجعه به سایر دانشکده ها شده و متحمل زحمات و تبعات آن شوند.
  2. در طرح تجمیع، کلاسهای دانشجویان دختر و پسر تفکیک شده است. این در حالی است که قبل از این تعداد قابل توجهی از دانشجویان پسر امکان بهره مندی از کلاسهای معارف اسلامی را نداشتند. (علی رغم پرداخت هزینه کامل کلاسهای حضوری، عموما به صورت غیرحضوری این دروس را می گذراندند که در امتحان پایان ترم، مشکلاتی برای این عزیزان در پی داشت و از نظر قوانین ارائه دروس معارف اسلامی، تخلف بارز محسوب می شد)
  3. در این طرح، سطح کلاس همه اساتید به هم نزدیک خواهد بود. در حالیکه در گذشته شاهد سخت گیری ها و آسان گیری های مختلف و متفاوتی در کلاسهای درسی یک عنوان واحد بودیم که همواره با نارضایتی تعدادی از دانشجویان همراه بود)

ب) نحوه انتخاب واحد دروس معارف اسلامی

1. دانشجویان موظف هستند در هر نیمسال تحصیلی، حتما یکی از دروس معارف اسلامی را اخذ نمایند.
  2. دانشجویان ترم آخر (رشته های غیرپزشکی) و ترم ماقبل آخر عرصه،‌آزمون جامع یا علوم پایه در رشته های علوم پزشکی،‌امکان اخذ دو عنوان از دروس معارف اسلامی را دارند
  3. *اخذ بیش از یک درس برای دانشجویانی که موضوع ماده 2 نیستند، تخلف بوده و قطعا یکی از درسها در چک واحد حذف شده و شهریه آن،‌مسترد نخواهد شد.
  4. درس اندیشه اسلامی (1)، پیشنیاز درس اندیشه اسلامی (2) بوده و در صورت عدم رعایت پیشنیاز،‌درس حذف شده و شهریه مسترد نخواهد شد.
  5. دروس آشنائی با مفاهیم قرآن کریم،‌اندیشه ها و وصایای امام خمینی (ره) و آشنائی با دفاع مقدس،‌جزء دروس معارف اسلامی نبوده و دانشجویان امکان اخذ آن را با سایر دروس معارف اسلامی دارند.
  6. دانشجویان در طول انتخاب واحد از مراجعه به ادارات آموزش دانشکده ها پرهیز نمایند. (کلیه امور دروس معارف اسلامی به گروه معارف اسلامی مربوط بوده و دانشکده ها دسترسی به سیستم افزایش ظرفیت،‌ کدگیری و...ندارند)
  7. در صورت بروز هر گونه مشکل یا داشتن سوال می توانند موارد را با شماره 09128686573 و  09903933095 و تلفن مستقیم 22618525 در میان بگذارند.

*برای تسهیل در امور،‌حتی الامکان مراتب از طریق نمایندگان محترم دانشجویی، پی گیری شود.

عناوین و تعداد واحدهای دروس معارف اسلامی که همه دانشجویان ملزم به اخذ و گذراندن آن هستند (لطفا کلیک کنید)