صبح امروز در جلسه ای با حضور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر کل اموزش، مدیر توسعه آموزش و مدیر مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران معرفی شدند.

۳ انتصاب در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۵ کد : ۲۳۳۰ اخبار

صبح امروز در جلسه ای با حضور دکتر غلامرضا حسن زاده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر محمد ناصحی، به عنوان مدیرکل آموزش، دکتر مهدی وطن پور به عنوان مدیر توسعه آموزش و دکتر مهرداد هاشمی نیز به عنوان مدیر مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران معرفی شدند.

دکتر حسن زاده در این جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان از کلیه مدیران و کارشناسان حاضر خواست تا به عنوان یک خانواده در رفع مشکلات یاریگر یکدیگر باشند.

وی در بخشی از سخنان خود در خصوص تشکیل و تقویت کمیته مجازی اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و تغییر در روند آموزش، ارتقای آموزش مجازی و و نیز ارزشیابی مجازی باید در راس امور قرار گیرد و در این زمینه توانمندی اساتید، کارشناسان و دانشجویان برای حل مشکلات کشور مد نظر این حوزه است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر افزایش بهره وری اظهار کرد: گاهی تغییر نگرش و استفاده بهینه افراد در جای خودشان می تواند باعث افزایش بهره وری در سیستم گردد.

در ادامه دکتر ناصحی، دکتر وطن پور و دکتر هاشمی نیز شرح مختصری از برنامه های آتی خود داده و از انتخاب و حمایتهای دکتر حسن زاده تقدیر و تشکر کردند.

عکس