کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار «کمتازیا» برگزار شد

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۴۸۴ اخبار

به همت کمیته توانمند سازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم افزار کمتازیا» در روزهای 13 و 20 مردادماه و با مشارکت بیش از 200 نفر از اعضاء هیات علمی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر مهدی وطن پور، مدرس کارگاه، در دو جلسه این کارگاه نحوه استفاده از این نرم افزار، ویژگی ها و قابلیت های فنی آن و نیز نحوه استفاده از آن در سیستم های رایانه ای پرکاربرد «مک» و «ویندوز» را آموزش دادند.

با توجه به شرایط ایپدمی کرونا در کشور و نیز برگزار عمده کلاس های آموزشی به صورت برخط، استفاده از نرم افزار «کمتازیا» بسیار کاربردی و برای تسهیل فرایند یادگیری بسیار راهگشاست.

در پایان این دو جلسه نیز مدرس کارگاه در جلسات پرسش و پاسخ به جمع بندی از مطالب ارائه شده این کارگاه پرداخت.