کارگاه آموزشی «آشنایی با تولیدمحتواتوسط ویندوز۱۰» برگزار شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۹ کد : ۳۵۱۹ اخبار

به همت کمیته توانمند سازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، کارگاه آموزشی  «آشنایی با تولید محتوا توسط ویندوز10» در روز25 مردادماه و با مشارکت بیش از 100 نفر از اعضاء هیات علمی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر زهرا کاشی تراش اصفهانی، مدرس کارگاه، در این جلسه به آموزش قابلیت ویندوز 10، در فیلمبرداری  از صفحه، بدون نیاز به هیچ گونه نرم افزار فیلم برداری پرداخت. ایشان نحوه استفاده از این قابلیت و ویژگی ها و تنظیمات مورد نیاز برای فعال نمودن آن را آموزش دادند. در ادامه برنامه Photo که در ویندوز10 به صورت پیش فرض وجود دارد را معرفی نمودند و آموزش دادند که چگونه به راحتی می‌توانید بدون نیاز به نرم افزار جانبی، مواردی مثل کپشن، موسیقی و افکت به فیلم اضافه کنیدیا قسمتهای مورد نظر فیلم خود را برش داده و ویرایش کنید.

با توجه به شرایط ایپدمی کرونا در کشور و نیز برگزار عمده کلاس های آموزشی به صورت برخط، استفاده از چنین قابلیتهایی در "ویندوز 10" بسیار کاربردی و برای تسهیل فرایند یادگیری بسیار راهگشاست.

در پایان این جلسه نیز مدرس کارگاه در پرسش و پاسخ به جمع بندی از مطالب ارائه شده این کارگاه پرداخت.