تودیع و معارفه مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

تودیع و معارفه مدیر سابق و جدید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۶ کد : ۶۷۳ اخبار
مراسم تودیع و معارفه مدیر سابق و جدید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

مراسم تودیع دکتر مهسا هادی پور جهرمی و معارفه دکتر ساره فرهادی به ترتیب مدیر سابق و جدید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در روز چهارشنبه دوازدهم دی ماه با حضور مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها، در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم دکتر جمال الدینی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، ضمن ارائه گزارشی از روند تجمیع، اظهار داشت توسعه آموزش عالی و رشد آن محور همه فعالیت‌ها است و با در نظر گرفتن حجم و گستردگی فعالیت های پیش رو نیازمند یک ساز و کار ساماندهی شده است که موجب تقویت، بهبود شرایط و ارتقای کیفیت گردد و لذا یک تکلیف قانونی برای حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی محسوب می گردد. وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از خدمات دکتر هادی پور مدیر سابق مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه که در حال حاضر ریاست مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهان دارویی را بر عهده دارد، قدردانی کرد و برای دکتر فرهادی با توجه به فعالیت های پژوهشی موثر ایشان، در پذیرش مسوولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه دکتر هادی پور گزارشی از کارها و فعالیت‌های انجام شده در زمان تصدی خویش را عنوان نموده و دکتر فرهادی به تشریح برنامه های پیش رو و راهکارهای آتی در پذیرش مسئولیت جدید پرداخت.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوح از زحمات دکتر هادی پور تقدیر و تشکر گردید.