در مراسم تقدیر از کارکنان حوزه آموزش و تجلیل از خدمات بازنشستگان عنوان شد: باور به نگرش های جدید مدیریتی و حکمت محور ساختن رویکردهای اجرایی عامل موفقیت سازمان های پیشرو و خدمات دهنده آموزشی است.

با نگاهی فرا مدیریتی "من را به ما" تبدیل کنیم

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۴ کد : ۷۶۲ اخبار
با نگاهی فرا مدیریتی "من را به ما" تبدیل کنیم

دکتر جمال الدینی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مراسم تقدیر و تشکر از کارکنان حوزه آموزش که در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد ضمن برشمردن مزایای کار تیمی که در مجموعه آموزش بسیار قابل تأمل و استفاده می باشد عنوان نمود: دانشگاه های پیشرو و سرآمد با خرد محور ساختن و بهره مندی از نوآوری،خلاقیت های فکری و کار گروهی به موفقیت های بیشماری دست پیدا می کنند. پروژه محور کردن حوزه معاونت آموزشی با فراخوان ایده های نوآورانه تحت عنوان هر "دیده یک ایده کلید خورده است که پس از جمع آوری ایده ها تحت یک قالب همسان در کارگروه فکری مورد بحث و بررسی قرار گرفته و پس از ارزیابی نقاط قوت و ضعف آن، ایده ها به مرحله اجرایی کردن رسیده و افراد برگزیده به عنوان نماینده معاون آموزشی با اختیارات تام و حمایت مالی مسول اجرای ایده مربوطه خواهند شد. وی تصریح کرد: این نمایندگان عضو شورای آموزشی و هیات رئیسه بوده و اولویت اجرا با طرح ها و پیشنهاداتی است که پیش از این در جایی پایلوت شده باشند.

در این مراسم که با حضور دکتر ابطحی ریاست عالیه دانشگاه و جمعی از رؤسا، معاونین ، مدیران و کارشناسان حوزه آموزش برگزار شد به رسم یادبود هدایا و لوح تقدیر به کارکنانی که به هر نحوی از انحا خدمات خود را در حوزه آموزشی به پایان رسانده اند اهدا گردید.