حضور ستاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در غرفه فجر انقلاب

۲۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۷۸۰ اخبار
حضور ستاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در غرفه فجر انقلاب

راهپیمایی چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ، در  روز دوشنبه بیست و دوم بهمن ماه 1397، با شعار "افتخار به گذشته، امید به آینده" برگزار گردید. دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز همدوش و همگام با دیگر مردم همیشه در صحنه حضور چشمگیری داشتند. در این مراسم، با وجود سرمای شدید و بارش باران غرفه "فجر انقلاب" دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که از روز بیست و یکم بهمن ماه برپا شده بود همزمان با حضور انقلابی مردم در راهپیمائی یوم الله فجر به ارائه خدمات در چهار حوزه آموزشی، بهداشتی و درمانی، پژوهشی، فرهنگی و برنامه های مناسب کودکان پرداخت. در این مراسم ستاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با بزرگترین غرفه و با حضور نمایندگان زیر مجموعه خود به معرفی خدمات آموزشی و ارائه خدمات اولیه دندانپزشکی و پزشکی به علاقمندان نمود.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل