انتقال اقامت: تهران

با توجه به اینکه از سال گذشته کلیه گذرنامه های قدیمی و دستنویس به گذرنامه الکترونیک تبدیل شده است، لذا جهت انتقال اقامت از گذرنامه قدیم به گذرنامه جدید مراحل زیر انجام می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای انتقال اقامت: تهران

  1. گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو از واحد دانشگاهی و بلامانع بودن کد پیگیری از سامانه http://www.saorg.ir/
  2. اصل گذرنامه قدیم و 2 نسخه از صفحه اول، 2 نسخه از صفحه اعتبار، دو نسخه از صفحه روادید تحصیلی، دو نسخه از صفحه اقامت، دو نسخه از صفحه شناسنامه فراگیر (صفحه آخر گذرنامه در صورت وجود)
  3. اصل گذرنامه جدید و 2 نسخه از صفحه اول، 2 نسخه از صفحه اعتبار، دو نسخه از صفحه شناسنامه فراگیر
  4. تایید سفارت متبوع ( در صورت ورود با روادید یا مهر فرودگاهی نیازی به تاییدیه سفارت نیست)
  5. دو قطعه عکس ۳ در ۴ (برای بانوان عکس با حجاب)
  6. پرداخت ۲۰ هزار ریال جهت تشکیل پوشه
  7. تکمیل یک عدد فرم درخواست پروانه اقامت
  8. تحویل گذرنامه و دریافت رسید تحویل گذرنامه
  9. تکمیل فرم مشخصات